mandag den 6. april 2015

Positiv overraskelse med Aalborg Sygehus

Jeg har været helt og småsyg de sidste 4 uger, og har derfor været ved lægen. Hun var lidt bekymret over at det havde varet så længe og ville derfor gerne have et røntgen af mine lunger. På sygehus Nord i Aalborg skulle der være åben røntgen mandag – fredag 10:00 – 11:30, og selvom det var påske skulle der ikke være lukket.

Det lød ikke rigtigt i mine ører men jeg prøvede alligevel i håbet om at jeg kunne komme ind. Jeg mødte op lidt før 10 så jeg kunne være helt klar til kl 10:00, men der var lukket i informationen frem til kl 10:00. Nu var jeg 99,99 % sikker på at det var forkert, for hvis informationen først åbner kl 10, kan og når man skal den vej i gennem kan man ikke rigtigt være ved røntgen til kl 10 også.

Nu hvor jeg var kommet derind kunne jeg godt sætte mig ned og vente de 10-15 min og høre hvad de havde og sige.

Hende der var mødte op i informationen vidste ingenting og blev nødt til at ringe rundt for at finde ud af noget. Heldigvis fik hun ikke fat i nogen før hun ringede op til røntgen og her var der åbenbart en flink dame som bad mig komme op.

Der var godt nok lukket men på en eller anden måde blev der tryllet plads til at jeg kunne komme ind.

Jeg har igennem mine mange besøg hos læge, sygehuse osv. haft ekstremt mange negative oplevelser og går derfor ofte ind med en negativ indstilling når jeg skal til læge, på sygehus osv., men denne oplevelse kan måske ændre dette fremover. I hvert fald har jeg nu oplevet at det ikke behøver være trælst og firkantet at have med sygehuset at gøre.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.