tirsdag den 30. juni 2015

Sikke da en uge

Maria har været syg den sidste uge, ja faktisk endnu længere, men de første mange dage var det mest træt, og ikke rigtigt syg.

I dag er Ida så blevet syg, så det kører bar godt herhjemme med sygdom lige nu.

Herudover har vi fundet ud af at Rebild Kommune har åbnet op for bud under mindsteprisen på nabogrundede til den grund som vi lige har købt. I denne købsproces har vi igennem flere forsøg prøvet at overbevise Rebild Kommune om at prisen var for høj. Vores mening om prisen var basseret på hvad Bank og realkreditinstitut ville vurdere det samlede byggeri til.

Jeg har forsøgt at skrive til Rebild Kommune og Borgmester Leon Sebbelin, men det bedste han har at tilbyde er at de kan tage det op til et møde til september.

Det er ikke bare fordi jeg gerne vil spare lidt penge på handlen med grunden, men da vurderingen i forvejen er under byggeriets pris vil en nedjustering af nabogrundes priser være lig med endnu en nedjustering af værdien på vores hus, hvilket kan medføre højere renter da vores bank dermed ikke har samme sikkerhed. Det kommer samlet til at betyde en væsentlig større udgift end vi havde forventet, og dermed er det ikke helt sjovt at have skrevet under på at vi vil bygge et hus i Rebild Kommune.

Hvor meget det helt præcist kommer til at koste os hvis Rebild Kommune vælger at sælge nabogrunde under mindsteprisen uden en kompensation til os har jeg ikke regnet på, men det bliver hurtigt til mange penge.

En ekstra årsag til at jeg føler mig meget skidt behandlet af Borgester for Rebild Kommune Leon Sebbelin og resten af økonomiudvalget er at der kun er gået 10 dage fra vi modtager brev om at vi skal underskrive skødet på vores grund og til jeg første gang hører om deres nedsatte priser.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.