onsdag den 10. oktober 2018

Camping i Jesperhus


Campingvognen skulle indvies med en tur til Mors – nærmere bestemt Jesperhus. Vi bestilte plads i god tid og glædede os rigtigt meget til at komme afsted på første tur med campingvognen.

Men da vi nærmede os, blev glæden erstattet lidt af frygt, for der begyndte at blive talt om stormen Knud som skulle ramme en del af Danmark – herunder Mors og Jesperhus.

Stormen skulle ramme i løbet af fredagen hvor vi skulle afsted, så vi sørgede for at køre så tidligt som vi kunne, men det betød ikke at vi helt undgik stormen. Det var en lidt vild tur som den første med den nye campingvogn, men vi kom sikkert frem.

På campingpladsen fik vi stillet campingvognen så forsiden var i mest muligt læ. Vi forsøgte at sætte forteltet på, men opgav hurtigt og fik pillet det ned og pakket sammen igen. De ting der var blevet våde røg i bilen bagagerum, mens resten kom i campingvognen igen.

Heldigvis var fruens storebror med på turen, og de havde en hytte 20 meter fra vores plads, så der kunne vi sidde og spise når vi nu ikke havde forteltet til det formål.

Der blev brugt meget tid i badelandet, hvor vandrutsjebanerne, det udendørs boblebad, børnebassinet og med havfruesvømning. Pigerne elskede det, og det var skønt at se dem være så glade.

Mens vi var i badelandet om fredagen kom jeg i tanke om den første ting som vi ikke havde styr på – og mon ikke der kommer mere i takt med at vi får brugt campingvognen. – Vi havde ikke noget at hente vand i, så vi kunne ikke få fyldt vand på campingvognens vandtank.

Derfor hoppede jeg op af badelandet lidt før de andre for at køre ind til Nykøbing Mors og se om jeg kunne købe en vandkande eller lignende.

Desværre var der udsolgt alle steder jeg var, men jeg fandt en 2 liters vandflaske, og så måtte jeg jo gå frem og tilbage et par gange.

Da vi sad efter aftensmaden og talte om hvad vi skulle dagen efter, var det rart at man kunne finde en kalender for oplevelser på Mors, så man nemt kunne finde forskellige spændende arrangementer i området.

Der var også flere ting som skulle prøves på campingpladsen samt i blomsterparken, så selvom det var en forlænget weekend fra tidligt fredag til og med mandag, var der oplevelser som blev valgt fra.

Et af arrangementerne i blomsterparken var piratshow, hvor vi for alvor blev underholdt. Det er absolut værd at prøve.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.