torsdag den 8. september 2022

100% glutenfri butik

Det er ikke meget jeg får skrevet herinde, men nu blev det tid til det igen.

De sidste mange år har jeg levet glutenfrit, hvilket har betydet at de mystiske ledsmerter jeg har døjet med det meste af mit liv, er forvundet... Det er skønt.

Da jeg flyttede sammen med Kristina, ville hun ikke have at vi skulle spise forskelligt og at nogen hylder i køleskabet skulle være til mit og andre hylder skulle være til glutenholdigt mad - så det var nemt - alt i huset er fri for gluten.

Nu har vi igennem en længere periode været i gang med at bygge Løvegården op. Vi startede med mikrogrønt, fortsatte med grise, stor markedshave til grøntsagsdyrkning, geder, kartofler og græskar som markdrift og meget mere.

Vi har solgt det første fra en kurv på et lille cafebord, herefter fra et køkkenskab i carporten inden skabet fik vokseværk og blev til et karlekammerskab. Karlekammerskabet flyttede med ind i den gamle garage, hvor der også blev plads til et køleskab, en reol og masser af grøntsager.

Nu hvor vi så endeligt kom til at skifte vejboden ud med en gårdbutik, holdt Kristina igen fast i at det skulle være 100% glutenfrit - så det er også dejligt nemt. Både for os og for vores kunder. Ingen behøver kigge bag på varerne for at se om de er glutenfri - for det er de.



Vi har både brød, kager, småkager, kammerjunkere, mel, pasta, flødeboller, kyllingenuggets og meget andet som normalt er med gluten, men hvor vi har fundet glutenfrie varianter.

Herudover har vi en masse forskellige produkter som vi meget gerne selv ville kunne lave, men vi har også kun 24 timer i døgnet, så vi kan ikke selv lave det hele. I stedet har vi fundet nogen så lokale som muligt der er gode til at producere netop de produkter vi ikke selv har tiden til.

Vores gårdbutik er åbent alle ugens dage kl 8-20, så det er nemt at komme til at handle - uanset om du skal købe glutenfri, mikrogrønt, sprøjtefri grøntsager eller noget af alt det andet lækre vi har i butikken.

Fjordavisen har bragt en lille artikel om Løvegårdens Landhandel her.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.