fredag den 5. december 2014

Nemme julegaver

Jeg er allerede blevet færdig med at købe julegaver – Ja jeg har faktisk været det i ca. en uge.Jeg har bestilt en del julegaver på nettet så de bliver sendt hjem til os selv eller hjem til min mor, afhængigt af hvem gaverne er til.

Dem der altid ønsker sig nemme julegaver som boxershorts og strømper kan man meget hurtigt finde billige men samtidigt gode julegaver til.

Eksempelvis har jeg fået købt mig nogen Levi’s boxershorts til ingen penge som julegave til… Ja jeg må nok hellere lade være med at nævne navne da de/i kan ske at læse med her.

Alt virakken omkring min fars død i løbet af sommeren har gjort at jeg har misset fødselsdagsgaven til min svigerinde. Derfor har jeg også fået bestilt en lækker guldbelagt fingerring med et yndigt lille hjerte på til hende så hun får en ekstra gave til jul – En gave under juletræet som ikke er pakket ind i julepapir.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.