torsdag den 26. februar 2015

Misantropen i Aalborg teater

I går var vi et smut i Aalborg teater hvor vi så forestillingen Misantropen. Vi var blevet "advaret" mod at tage ind og se forestillingen, men jeg er nu glad nok for at vi ikke annullerede billetterne. Godt nok var det en anderledes teaterforestilling, end dem vi tidligere har set, og vi har da også set noget som jeg syntes var bedre, men selvom det var specielt var det også godt.Den sort/hvide tankegang omkring ærlighed hvor man ikke bør lægge fingre imellem og i stedet sige sin ærlige mening når man bliver spurgt til den fandt jeg interessant. Det ville nok, som i stykket, give problemer i dagligdagen da forventningerne til mange spørgsmål er et positivt svar, men vælger man at bede om en ærlig mening bør man være klar til at få den – uanset om den er som man godt kunne tænke sig.

Hele Misantropen blev fremført i vers, og det tog lige lidt tid at komme ind i rytmen, men i løbet af forestillingen blev det lettere og lettere at følge med.

En anden stor udfordring ved Misantropen var de franske navne, som jeg havde meget svært ved at skelne fra hinanden – ja endda bare at kunne tolke om der var tale om hankøn eller hunkøn var en udfordring.

Jeg vil gerne opfordre til at opleve Misantropen på Aalborg teater til alle som godt kunne tænke sig at prøve noget lidt anderledes.

Se mere om Misantropen på Aalborg teater her: http://www.aalborgteater.dk/Forestillinger/Vis-forstilling/misantropen.aspx

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.