onsdag den 11. februar 2015

Flere nye tøjmærker og produkter

En af de webshops som vi arbejder med er Brands4you som i dag har været inde med en kasse nyt tøj som skal på webshoppen. Jeg er specielt spændt på at se de nye Head boxershorts som kommer på, da jeg forventer meget af disse.

Jeg kender til brandet Head fra forskellige sportsaktiviteter som svømning, ski, snowboard, tennis og squash, men jeg er lidt usikker på hvor meget den generelle danske befolkning kender til det lækre brand.

Om det bliver en så stor succes som det fortjener ved jeg ikke, men jeg håber da jeg selv er vild med Head.

Udover det nye fra Head kommer der endnu mere Disney børnetøj samt børnetøj med smølferne og mange andre kendte figurer som jeg ved at Emilie ville elske hvis jeg havde med hjem. Indtil videre har vi mest haft t-shirts og nattøj til børn, men nu kommer der også undertøj med de kendte figurer på.

Der kommer også mere dametøj i form af striktrøjer samt en række andre undertøjsprodukter og strømper.

Vi glæder os til at få pakket tøjet ud af kassen og få lavet de nye produktbilleder og få oprette de nye produkter i shoppen.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.