fredag den 22. juni 2018

Gymnastik

Da vi flyttede til Suldrup for 2,5 år siden havde jeg ikke dyrket eller trænet gymnastik i ca. 18 år.
2 måneder efter vi flyttede ind var der afdelingsmøde i det lokale gymnastikudvalg, og her valgte jeg at møde op for at fortælle at jeg gerne ville være træner.

Ud over at der blev taget godt i mod mit tilbud om at være træner, blev jeg også tilbudt posten som formand – den skulle der lige tykkes lidt på, men jeg endte med at takke ja til den også.

Der var masser af erfaring i udvalget, så jeg regnede ikke med at det ville være en større opgave at påtage mig formandsposten.

Det har vist sig både at være rigtigt og forkert, for ganske vist har resten af udvalget gjort det nemt at komme igennem de forskellige ting der skal løses hvert år, men jeg kan jo bare ikke lade være med at engagere mig og tænke nye tanker som skal føres ud i livet – og det giver nye tidskrævende opgaver.

Det har været indsatsen værd at arbejde med gymnastikudvalget, trænerne og ikke mindst gymnasterne. Vi har fået lavet en masse forskellige spændende tiltag, både internt i gymnastikafdelingen, på tværs af afdelingerne i IK Frem samt sammen med mange andre i Suldrup, herunder skolen, myretuen osv.

I sæsonen 2017-2018 oplevede vi en stor fremgang i antallet af gymnaster. Det var en stor succes, men også samtidig en større udfordring. For på nogen af holdene var der 40 gymnaster, hvilket stillede ekstra store krav til gymnastiktrænerne.

Frem mod den nye sæson er det lykkedes at få udnyttet hallen mere end vi hidtil har kunnet, så nu får vi mulighed for at dele vores hold op, på en måde så der kun er 2 årgange pr hold.

Ud over at tage lidt af presset fra vores trænere, er håbet også at vi ikke mister de ældste gymnaster, for nu skal dem fra 5. klasse ikke længere gå på hold med dem fra 1. klasse.

Vi har flere trænere der er begyndt at ønske at komme på gymnastikkurser, så kombinationen af bedre holdsammensætningen og trænere der er fyldt med ny inspiration må betyde at næste gymnastiksæson bliver helt kanon.

Jeg glæder mig i hvert fald.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.