onsdag den 29. august 2018

Combi Campen blev en kort fornøjelse

Det var ikke længe at vi var ejere af en Combi Camp, for turen til Viborg blev den sidste i Cambi Campen.

Fruen begyndte at fryse om natten, så hun havde ikke lyst til at skulle afsted igen.

Vi lånte svigerforældrenes campingvogn og kørte en tur til Kruså, hvor hun var meget mere tilpas, så Combi Campen blev sat til salg, og vi begyndte at kigge på campingvogn.

Vi havde ikke nogen forventning om at vi kunne nå at få solgt Combi Campen i år, men det lykkedes dog, og en af de campingvogne vi havde kigget på, kunne vi få slået en god del af prisen, så den endte vi med at købe.

Nu skal den bare synes og omregistreres og så skal vi til at køre rundt med en LMC campingvogn i stedet for Cambi Camp.

Vi har fået prøvet noget af i år. En telttur til Ry / Silkeborg, ture med Combi Campen til Hjørring og Viborg, samt tur med campingvogn til Kruså.

Senere i år skal vi så have campingvognen med en tur til Jesperhus Blomsterpark og vi overvejer også at prøve Himmerland Camping & Cottages inden campingvognen skal køres i vinterhi.

Jeg har arbejdet lidt med mindre sider der handler om forskellige danske byer, og det passer super godt med at vi nu kommer til at køre land og rige rundt.

Jeg har blandt andet arbejdet med to sider der handler om Hjørring - både i forhold til at være turist i Hjørring, men også i forhold til virksomheder i Hjørring. Hvis du vil se eller bidrage til siderne om Hjørring kan du finde dem her:

Turen til Ry / Silkeborg som vi først var på, har gjort at vi helt sikkert vil afsted til det område igen. Der er så meget smuk natur som vi meget gerne vil se igen. Og så er Silkeborg også et af de områder som jeg er i gang med at bygge en side op omkring.

Her må du også meget gerne bidrage hvis du har lyst. Siden om Silkeborg finder du her Silkeborg Siden.

Der findes heldigvis også mange andre gode steder at søge information når man kører rundt i hele Danmark og camperer. Eksempelvis kan man finde masser af arrangementer i den sydlige del af Danmark (som vi gjorde brug af på campingturen til Kruså) på følgende sider:

Det sker i Haderslev
Kultur TV Syd

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.