torsdag den 9. juli 2020

Huset er sat til salg

Der er sket meget siden huset blev bygget, og nu er det ved at være tid til at starte et nyt kapitel.

Huset er derfor blevet sat til salg, så hvis du ikke ønsker at bygge hus, men derimod gerne vil købe et nyt hus, hvor haven allerede er vokset godt op, så har du muligheden for at købe huset her.

Adressen er Søskrænten 5, 954 Suldrup. Kun 9 min kørsel fra Støvring, 14 min kørsel fra Aars og 18 min kørsel fra Aalborg. https://www.google.dk/maps/search/s%C3%B8skr%C3%A6nten+5+9541+suldrup/@56.8556053,9.7029717,17z/data=!3m1!4b1

Der er udsigt over markene, og når der ikke er alt for mange blade på trænerne kan man se to forskellige søer. Den ene er lige nedenfor grunden.

Ejendomsmægleren er Home som skriver følgende om huset:
Skøn udsigtsvilla tæt til skole og handlemuligheder
På Søskrænten i Suldrup ligger denne fantastiske ville fra 2015 placeret. Den 1563 m2 store grund ligger i første række, med en skøn udsigt over de åbne marker. Huset er bygget af Milton, og er opført i de bedste materialer. Skolen, børnehaven samt idrætshallen ligger få hundrede meter fra villaen, og samtidig er der kort afstand til byens købmand. Ydermere rammer man både Støvring og E45 indenfor 8-10 minutters kørsel.


Boligarealet er på 184 m2 velindrettet beboelse, uden spildplads, samt 42 m2 dobbelt carport hvoraf 15 m2 er isoleret redskabskur. Endvidere er der 32 m2 udhus med varmepumpe, som er bygget ind i de kuperede terræn.

Indretningen - som er med gulvvarme i alle rum, samt genvex - består af stort bryggers med vaskesøjle. Lyst køkkenalrum med loft til kip, samt udgang til haven. Viktualierum. 3 gode værelser, samt et badeværelse i samme stil som bryggers. Mindre opholdsstue, hvor der idag er sat en letvæg op til endnu et værelse (denne kan fjernes igen, da lofter og gulve er gennemgående). Værelse med udgang til haven. Stort soveværelse med masser af skabsplads. Fra soveværelset er der adgang til husets store badeværelse, som er i samme stil som det andet badeværelse.

Haven er et kapitel for sig! Den fremstår yderst velholdt, og med masser af højbede, frugttræer mv. Slutteligt er der et luksus drivhus, samt en stor træterrasse hvorfra man har frit udsyn over den velholdte have.

Denne perle bør opleves!
Se de mange billeder af huset, udsigten, haven osv her.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.