mandag den 2. marts 2015

Forsøg med at lave en glutenfri Calzone til madpakken

Jeg har den sidste uges tid haft meget lyst til en calzone, men har ikke kunnet regne ud hvordan jeg skulle gribe det an. I weekenden forsøgte jeg mig med at lade en dej langtidshæve i køleskabet da det ofte har givet mig en mere smidig dej.


Jeg fordelte godt med mel på bordet inden jeg forsøgte at rulle dejen ud. Der blev fordelt noget kødsovs på den udrullede dej, men da jeg skulle til at samle calzonen gik det galt og dejen smuldrede fra hinanden.

Jeg forsøgte at vende den på hovedet og bage den alligevel, men slutresultatet kom ikke til at se alt for appetitligt ud, og der var også noget mere brød i den end der burde være.Så måtte jeg jo i gang med at finde på noget nyt, og her er opskriften som jeg kom til at følge.

Glutenfri Calzone
Det gik meget bedre. Det var meget lettere og resultatet af de færdige glutenfri calzones så meget pænere ud. Næste gang tror jeg at jeg vil lave dem lidt mindre, for det er blevet til en stor madpakke :)


Hvad syntes du?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.