onsdag den 8. juli 2015

Sommeren er kommet

Det er blevet sommer og ferien for familien er ved at nærme sig. Jeg har indtil for nyligt gået i troen om at jeg ikke ville holde ret meget ferie i løbet af denne sommer, men jeg kan nu mærke at det kunne være tiltrængt med lidt ferie.

På fredag stopper Emilie og Ida i Himmelblå i Svenstrup og så skal de på ferie i en uge ved min mor.

Herefter går Maria på ferie og holder 3 ugers sommerferie. Så lang tid tror jeg ikke at jeg ville kunne holde ud til at skulle være væk fra arbejde, og for en måned siden forventede jeg at det blot ville blive 1-2 dage i de første 2 uger at jeg også ville holde ferie.

Hvis jeg kan få det til at passe, tror jeg dog at jeg vil prøve med en lidt mere sammenhængende periode så jeg er helt klar på at tage fat på sensommeren og efterårets udfordringer på arbejdet.

God sommer derude.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.