fredag den 10. juli 2015

Sidste dag i børnehaven / vuggestuen

I dag er det sidste dag for Ida og Emilie i børnehaven / vuggestuen Himmelblå i Svenstrup. De har fået is med til at dele ud, men Emilie spurgte mig en dag om hun ikke måtte få blomster med til de voksne i børnehaven.

Jeg kom helt fra blomsterne igen, så der er ikke kommet en buket blomster med… Øv for en far der ikke kan huske.

Men er det helt skidt at vi glemte blomsterbuketten? Det tror jeg faktisk ikke, for der er jo allerede sommer, og de pædagoger som Emilie har haft mest med at gøre er gået på ferie. En af dem fik ikke sagt ordentligt farvel, så jeg har lovet Emilie at hun kan komme på besøg efter ferien og få sagt farvel på det tidspunkt.

Når vi efter ferie skal på besøg igen, kan vi så tage blomsterne med.

Jeg kender Mette fra Carla Blomster i Aalborg, og hun laver de flotteste buketter, så der vil jeg køre ind med Emilie og købe den buket som børnehaven skal have efter ferien.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.