torsdag den 10. september 2015

Hjælp til IT

En mindre del af mine nye arbejdsopgaver drejer sig om IT, og her er jeg ikke en haj. Jeg er nok lidt over gennemsnittet når det kommer til at løse IT opgaverne.

Det er dog heller ikke meningen at jeg skal løse alle opgaverne, men jeg er ansvarlig for at finde den rette til at løse de enkelte opgaver.

Mange af de små-udfordringer der er med Outlook, udskiftning af en mus eller lignende kan jeg nemt håndtere og når det kommer til de lidt mere tekniske udfordringer har jeg heldigvis fået mig en stærk samarbejdspartner i Montes fra Hjørring som har helt styr på servere, brugere osv.

Det er fantastisk at kunne ringe til nogen der meget hurtigt kan hjælpe med at løse de udfordringer som opstår, og som altid ved hvad der skal gøres.

Hermed gives der en anbefaling til alle der har behov for tilknytning af eksterne IT konsulenter – Kontakt Montes og lad dem give et bud på at løse jeres behov.

Vil du se mere om hvad Montes har gjort for os og for andre kan du se mere her: http://www.montes.dk/om-montes/kundecases.aspx

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.