tirsdag den 1. september 2015

Nyt kapitel

I dag starter jeg på nyt job, hvilket er en stor begivenhed som jeg er meget glad for, men som jeg også samtidigt er lidt ked af, for det betyder jo også at jeg ikke længere skal være en del af Eventa-eventyret som har været en fantastisk oplevelse.

Nu skal jeg ikke længere fokusere på mange forskellige produkter som fliser, øreringe, headsets, jeans, radioer, flag og mange andre typer af produkter.

I stedet er det nu blevet tid til fokus på udlejning af m3 til opbevaring. Det er blandt andet udlejning af depotrum, udlejning af containere og udlejning af flyttetrailere for Boxit.

Min nye titel bliver Online Marketing Specialist, så jeg vil sidde med mange af den samme type opgaver som jeg har været vandt til de sidste år, men nu kan fokus være på et meget mindre område, og her vil jeg ikke have de mange administrerende opgaver samt opgaverne med opsøgende salg. Det glæder jeg mig rigtigt meget til.

Hvad ved jeg så om opmagasinering i depotrum?

Det er ikke den vilde viden jeg havde på forhånd, men jeg lærer hurtigt og skal nok finde ud af hvor stort et 9 m3 depotrum er, hvad en 20 fods container er osv. Det jeg ved kender jeg fra fiktionsserien Auction Hunters der kører på Discovery Channel, så der er en del at lære, og det glæder jeg mig til.

Heldigvis er vi et sted i vores liv hvor såvel et depotrum som en flyttecontainer kunne være meget aktuelle, og det har faktisk været en overvejelse i forbindelse med at vi fik solgt huset, skulle flytte i midlertidig bolig og herefter flytte igen.

Da vi var heldige at finde et stort stuehus til en gård som vi kunne leje os ind i havde vi ikke behov for at leje et depotrum, men hvis det var blevet en mindre lejlighed som var blevet vores midlertidige hjem ville et depotrum bestemt have været en mulighed.

Når vi snart skal flytte fra vores midlertidige hjem og til vores nye hus, kunne det være fedt med en flyttecontainer som vi kan flytte alle vores ting ud til og herefter bliver alle tingene flyttet hen til vores nye hus og vi kan bære det hele ind igen.

Det vil sige at vi ikke skal køre frem og tilbage, frem og tilbage og så igen med trailer efter bilen. Det kan blive en meget mere stressfri flytning med sådan en flyttecontainer.

Hvordan får man så solgt idéen om en flyttecontainer ind til nogen som os? Det er jo noget af det jeg skal være med til at arbejde med hos Boxit.

Jeg kommer til at få mange dygtige samarbejdspartnere, både inde i huset samt eksterne leverandører. Det bliver spændende at komme over på den anden side af bordet.

Jeg kommer ind et sted hvor de kender deres produkt, hvor de kender deres målgruppe og hvor de ved hvad der virker samt hvad der ikke virker. Det betyder at jeg ikke skal være med til at opfinde den dybe tallerken, men i stedet kan være med til at videreudvikle noget der i dag fungerer til noget der kommer til at spille endnu bedre.

Der er også flere planer for fremtidige projekter i virksomheden som jeg er blevet introduceret for og hvor jeg får en central rolle. Der er så mange spændende opgaver ved dette job og jeg kan næsten ikke vente til at komme rigtigt i gang.

Arbejdet ved siden af

Ud over at være fastansat hos BOXIT, arbejder jeg stadig lidt som selvstændig ved siden af. Jeg tilbyder bedre rådgivning til virksomheder der ønsker at udvide og skabe mere vækst.

Rådgivningen er hovedsageligt omkring online marketing, men også økonomi, offline marketing og meget andet kan være en del af rådgivningen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.