lørdag den 5. september 2015

Planlægning af flytning

Som skrevet tidligere i denne uge er jeg startet på nyt arbejde hos BOXIT, hvilket har åbnet mine øjne op for en ny mulighed for flytning, når vores nye hus er færdigt og vi skal flytte dertil.

BOXIT udlejer en flyttecontainer som kan stilles hen tæt på huset hvorfra der skal flyttes og når alt indbo er flyttet ud fra huset og ind i flyttecontaineren, kommer der en lastbil og læsser containeren op, for så at køre den hen til det nye hus.

Nu er der så igen meget kort fra container til hus og dermed bliver der relativt nemt at flytte.

Sidst vi flyttede brugte vi biler og flyttetrailer. Det var også forholdsvist nemt, men det krævede en del køreture frem og tilbage, hvilket både tager meget tid og koster en del i brændstof.

Derfor planlægger vi nu at anvende en BOXIT flyttecontainer når vi er færdige med at bo til leje og skal flytte over i vores nye hus.

Da vi flyttede hertil hvor vi bor nu var vejret godt, hvilket vi ikke kan forvente lige omkring jul, og derfor vil det også være et stort plus med en flyttecontainer som står lige op mod døren så tingene ikke skal flyttes ret langt udenfor.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.