tirsdag den 6. oktober 2015

IKEA køkkenlegeting og ny opbevaringskasse

En smuttur til IKEA gik igen i stå da vi ramte børne/legetøjsområdet. Ida fandt hurtigt frem til køkkenlegetingene som hun plejer at gøre, og hun var ikke til at få med derfra.

Emilie havde fået lov til selv at tage lidt penge med og fandt hurtigt en bamse hun gerne ville købe. Eftersom der er fyldt godt op på pigernes værelse og vi ikke rigtigt har mulighed for mere opbevaring af ekstra legetøj, indgik vi den aftale at hvis hun ville købe en bamse, skulle hun finde noget andet legetøj på samme størrelse som skulle gemmes væk.

Da der var styr på bamsen fik Emilie lov til at få lidt ansvar. Hun skulle "passe på" Ida mens jeg fandt nogen ting. Jeg forsøgte at være steder hvor jeg stadig kunne se begge piger, men køkkentingene var lidt for langt væk. Jeg kunne dog se alle de ting jeg gerne ville købe, så jeg kunne hurtigt gå hen og hente tingene og så tilbage til indkøbsvognen hvorfra jeg igen kunne holde øje med pigerne.

Når jeg nu valgte at købe køkkenlegetøj måtte jeg jo også finde en opbevaringskasse som legetøjet kan opbevares i når det ikke bliver leget med, men her er IKEA jo et fantastisk sted.

Ida ænsede slet ikke at jeg var væk, og Emilie var meget stolt over at hun kunne passe på lillesøster.

Jeg fik gemt legetøjet i opbevaringskassen så pigerne ikke kunne se hvad det var jeg havde puttet i vognen, så det var noget af en overraskelse for dem da vi kom hjem. De troede ikke at der var legetøj i opbevaringskassen.

Tingene blev pakket ud og der blev dækket bord. Dukkerne blev fundet frem og sat til bords.

Næste morgen var der næsten ikke tid til at skulle i skole / vuggestue. Der skulle leges med de nye køkkenlegetøjsting.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.