tirsdag den 20. oktober 2015

En ny type bobleplast

Det er sjovt som man pludseligt bliver klog på nye ting (bobleplast) når man får nyt arbejde. Jeg har lige været i gang med at researche lidt på bobleplast (ja nogen skal jo gøre det) og jeg har fundet ud af at der er kommet en ny type.

Den nye type bobleplast kommer til at hedde iBubble og produceres af den samme producent som igennem de seneste 50 år har produceret den velkendte bobleplast.

Det bliver meget mere effektivt med iBubble da den fylder meget mindre og samtidig også er lettere end den traditionelle bobleplast. Det betyder blandt andet at man kan transportere iBubble meget billigere end den traditionelle plast.

I stedet for at have de mange bobler fyldt med luft er der i iBubble gange mellem luftboblerne så luften kan flyttes rundt mellem boblerne og dermed kan det komme til at fylde mindre.

Den største ulempe som jeg ser det, er at man ikke længere kan trykke på boblerne og få dem til at sprænges. Når bobleplastik har udtjent formålet med at beskytte ting under transport skal mindst en af boblerne og gerne flere sprænges.

Det er så vidt jeg ved ikke muligt at købe det i Danmark endnu, men jeg er sikker på at jeg kommer til at mangle den poppende lyd når det en gang kommer på markedet herhjemme.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.