mandag den 14. marts 2016

Gasfyr fra Bosch

Hvis du er boligejer, og benytter dig af radiatorer til at opvarme din bolig, bør du overveje at få installeret et gasfyr til at opvarme rummene i din bolig og det varme vand du får ud af hanerne og i badet. Et gasfyr kan ofte spare dig for en masse regninger på varmt vand, da du uden et fyr vil få dette opvarmede vand leveret fra dit Oliefyr. Dette koster en hel del, og det kan derfor være en udmærket ide at installere et gasfyr, som vil lette noget på dine varmtvandsregninger. Hvis du beslutter dig for at få installeret et gasfyr, kan du med fordel vælge et gasfyr fra Bosch. Bosch har flere gange vundet titler og priser for deres gasfyr, fordi de er gode til at designe effektive gasfyr der bruger så lidt strøm som muligt, og på den måde sparer mest muligt. Selv hvis du allerede har et gasfyr, kan det være en god ide at skifte til et gasfyr fra Bosch, da besparelserne over tid kan ende med at være meget store.

Spar over 10% med et gasfyr fra Bosch

Som nævnt er Bosch kendt for at lave meget energieffektive gasfyr, og med modellen Condens 5000 W er det på ingen måde anderledes. Præcis dette fyr er udnævnt til at være Danmarks mest energieffektive gaskedel i 2014, baseret på en troværdig undersøgelse foretaget af Dansk Gasteknisk Center (DGC), hvor man sammenlignede de syv mest solgte gaskedler. Kedlerne blev testet i forskellige discipliner såsom elforbrug og virkningsgrad. Resultatet viste, at hvis en bolig med et forbrug af gas på 2000m3 udskiftede sin gamle pladejernskedel med en Condens 5000 W fra Bosch, ville dette i alt give en besparelse på lidt over 20.000 kr. Samtidig blev det bevist at denne gaskedel havde en besparelse på over 10% i forhold til nogle af de andre gaskedler der deltog i undersøgelsen. Desuden viste undersøgelsen at en Condens 5000 W havde den bedste virkningsevne samt det laveste elforbrug i blandt dens konkurrenter. Denne gode virkningsevne og dette lave elforbrug går igen i langt de fleste af Boschs gasfyr, og det er noget firmaet tydeligvis prioriterer højt hos deres produkter.

Der er altså bestemt gode grunde til at vælge en Condens 5000 W fra Bosch på grund af muligheder for at spare. Men de store besparelser er bestemt ikke den eneste fordel gasfyret har. Grunden til at denne model er en af firmaets mest solgte inden for gasfyr i Danmark, skyldes også de mange andre fordele der følger med når du køber dette fyr. For det første tilbyder Bosch fire års garanti, så går fyret i stykker kan du få det lavet uden omkostninger. En anden stor fordel ved denne model er, at den støjer langt mindre end en del andre gasfyr. Den støjer næsten ingenting i forhold til nogle af de andre gasfyr du kan få, og dens støjniveau kan sammenlignes med det fra en opvaskemaskine.
Endnu en fordel, der også er med til at spare mere energi og dermed flere penge, er at fyret i standby-tilstand kun taber cirka 2 watt i timen. Derudover kan gasfyret med fordel forbindes med et solvarmesystem, så du kan få endnu mere for pengene.

Andre gasfyr fra Bosch 

Condens 5000 W er selvfølgelig ikke det eneste gasfyr fra Bosch. Fælles for dem alle er dog, at de fokuserer på at bringe din energiregning så lavt ned som muligt. Dette kan opnås ved hjælp af forskellige metoder. Ved at have en høj virkningsgrad, sørger fyret for at bruge så meget at det strøm der kommer ind i apparatet, og i alle modellerne har Bosch så vidt muligt prøvet at eliminere energitab forårsaget af spildstrøm. Mange af fyrene har desuden et lavt elforbrug i forhold til virkningsgraden, samt et lavt standby-tab. En anden ting alle gasfyr fra Bosch har til fælles er deres garanti. Gasfyr fra Bosch har altid mindst fire års garanti, og i nogle tilfælde er det muligt at få op til ti års garanti på fyret eller enkelte dele af fyret. Ud over alt dette er alle gasfyr fra Bosch lavet i solide og robuste materialer, så du er sikker på at kedlen holder så længe det skal være.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.