mandag den 21. marts 2016

Mekanikertid

Vi har igennem tiden haft mange møgbiler, som har krævet mange ture til mekaniker eller til svigerfar, som også kan finde ud af at pille ved biler.

De sidste par år, har vi haft en Skoda Fabia, som har været super stabil, og som vist kun har været til planlagt service. Nu er det så slut. Den seneste uges tid har skarpe højresving gjort at abs og tracktioncontrol lamperne i instrumentbrættet er begyndt at lyse.

Derfor er bilen nu kørt på værksted hvor mekanikeren heldigvis havde tid i denne uge – heldigvis fordi min mor er på besøg for at passe pigerne, mens vi er på arbejde, så jeg kan nemt låne hendes bil mens min holder hos mekanikeren.

Problemet skulle være ved højre forhjul, men mere har jeg ikke hørt på nuværende tidspunkt. Forhåbentligt er det en billig omgang, da der på nuværende tidspunkt er nok at bruge penge til i forbindelse med vores nye hus og specielt den nye have som vi snart skal i gang med.

Det kunne også have været rart hvis bilen ville have ventet lidt mere med at skabe sig. Så ville jeg have taget sommerdæk med og fået dem skiftet sammen med, men det må jeg nok selv klare lidt senere. Der er stadig for koldt om morgen til at jeg har lyst til at skulle sætte sommerdækkene på.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.