søndag den 7. september 2014

NFL søndag

Så er der for alvor gang i denne sæson i NFL (National Football League) i USA. Jeg følger Baltimore Ravens hvilket har været rimeligt succesfuldt, og af samme årsag syntes jeg også at der måtte være et af de mindre gode hold som skulle have lidt dansk support.Derfor faldt valget på Detroit Lions, som de fleste af de år jeg har fulgt NFL har været et af de 3 dårligste hold.

Amerikansk fodbold er en fantastisk sport som jeg selv har været heldig at prøve kræfter med.

Et par gode sider om amerikansk fodbold på dansk er www.barnstormers.dk og www.dk-football.dk.

Jeg har været med til opstarten af Spentrup Barnstormers som lukkede ned igen da over halvdelen af holdet i løbet af en sommerferie flyttede pga. studier. Jeg flyttede selv til Aalborg hvor jeg blev en del af 89ers, både som træner og spiller.

Jeg har også hjulpet lidt til med opstarten af Randers Thunder, hvor jeg i dag stadig hjælper lidt til med deres Polterabendarrangementer.

Lige nu ser jeg dog ikke starten af kampen i NFL da det danske landshold får lidt support med råb mod fjernsynet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.