tirsdag den 2. september 2014

Transferdeadline

Manchester United nåede lige at sikre sig et stort transfer inden transferdeadlinen, men der skulle dog lidt Fergie-time til før handlen blev officiel.Radamel Falcao er blevet udlejet fra Monaco til Manchester United med en købsklausul, så United har mulighed for at købe Falcao efter sæsonen.

Tidligere på dagen i går blev det officielt at Daley Blind kom til United fra Ajax, så der er sket lidt med indkøb til United i dette transforvindue, men er det nok?

Manchester United spiller ikke særligt godt for tiden, og det har været tydeligt at der har manglet folk på midtbanen og i forsvaret. Falcao hjælper ikke på dette, men United kunne ikke sige nej da de havde muligheden for at signe ham.

Med Rojo og Shaw til at forstærke forsvaret, Blind, De Maria og Herrera på midtbanen og Falcao helt i front er det et United hold som har fået tilført nyt blod, men når man siger farvel til Ferdinand og Vidic i et i forvejen sløvt forsvar, skal der nok lidt mere til en Rojo og Shaw.

Vil van Gaal fortsætte med 3-5-2 formationen kan den se således ud

Målmand: De Gea
Forsvar: Jones/Rafael, Rojo, Shaw
Midtbane: Valencia, Herrera, Blind, De Maria, Rooney
Angreb: van Persie, Falcao

Der går rygter om at van Persie skal opereres, hvilket kan sende Rooney op i angrebet og dermed bliver der plads til Mata.

1 kommentar:

  1. Lige nu har jeg en giveaway kørende om et gavekort til Carlings --> http://mitvillavillekulla.dk/2014/09/knitwear-giveaway/#comments

    xx

    SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.