torsdag den 4. september 2014

Siemens EQ.5 espressomaskine/kaffemaskine

I dag har jeg været i Elgiganten for at købe mig en ny kaffemaskine da den gamle næsten ikke kan mere. Når vi lavede kaffe på den gamle maskine blev noget af det indvendige fyldt med vand som stille og roligt løb ud på bordet.

Det kunne afhjælpes lidt ved at stille kaffemaskinen på skrå i vasken hver gang den havde lavet en kande kaffe, men det var lidt uholdbart og upraktisk.

Derfor var det nu tid til at gøre noget ved kaffesituationen. Jeg har længe kigget efter forskellige muligheder, men udover at det skulle være en god maskine som kunne passe til vores behov, skulle den også være fin at have stående i køkkenet. Prisen har også været en faktor der i alt har gjort det svært at finde den rigtige maskine.

Jeg har set på alt fra helt små metallic røde og billige kaffemaskiner til store espressomaskiner, og alt der ind i mellem.

Da jeg så at Elgiganten havde en lækker Siemens EQ.5 espressomaskine på tilbud til under halv pris var jeg solgt. Den blanke sølvfarvede overflade passer fint ind i køkkenet hvor enkelte skuffefronter er sølvfarvede og samtlige greb er i børstet stål.Normalt drikker jeg ikke kaffe på hverdage efter jeg kommer hjem fra kontoret, men i dag hvor jeg kom hjem med den nye Siemens EQ.5 Espressomaskine var jeg nødt til at prøve.

Maskinen blev stillet op på bordet og brugermanualen blev fulgt så den blev startet rigtigt op og blev klar til at brygge en kop kaffe.

Kaffebønner og frisk vand kom i maskinen og med et tryk på knappen og få sekunders venten var der en friskbrygget kop kaffe med friskkværnede bønner.

Det var en skøn kop kaffe, og jeg glæder mig til i morgen tidligt hvor der skal brygges en god kop morgenkaffe på den nye Siemens EQ.5 Espressomaskine.

Se videoen herunder fra SiemensIngen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.