tirsdag den 16. september 2014

Nyt legetøj

Jeg har i dag modtaget en pakke med posten. Alt virkede helt som det skulle med sms’er om at posten havde prøvet at aflevere pakken men at vi ikke var hjemme, og igen da den så var klar til afhentning, men som så mange gange før gik det galt for Post Danmark.Da jeg skulle hente pakken var der for det første lang kø, så der var allerede godt med ventetid. Da jeg får lov til at komme til, kan de så ikke finde min pakke, så en kamp med min mobiltelefon og deres skærm går i gang, og det ender med at de finder ud af at det er rigtigt nok at jeg har fået en sms fordi pakken er hos dem, og så kan de komme i gang med at lede igen.

Endeligt lykkes det at finde min pakke, og jeg skynder mig væk fra PostDanmark – sæt nu det smitter.

I pakken var der en 6’’ TomTom Start 60 gps så jeg kan være opdateret med kort når jeg kører rundt til vores kunder.

Vi har en gammel Garmin gps, men den blev købt uden opdateringer, og det er ved at være lidt besværligt at benytte den nu. Den gamle gps kommer nu over i den lille bil så vi har en gps i den hvis det bliver nødvendigt.

Den nye gps fra TomTom er med LifeTime opdateringer og jeg kan hente 4 opdateringer årligt til gps’en, hvilket burde være mere end rigeligt.

Aftenen er gået med at blive registreret og få den første opdatering på gps’en, så forhåbentligt kan jeg snart komme til at afprøve gps’en.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.