tirsdag den 18. august 2015

120,2 cm høj

Det er ca. den højde som Emilie har når hun har fodtøj på. Det er i hvert fald ikke mere end et par millimeter som gør at hun er høj nok til at prøve Lynet i Fårup Sommerland og hun er så stolt over at hun må.

Sidste år blev hun ved og ved med at spørge til om hun var høj nok til at prøve Flagermusen, men hun kom ikke op på de 115 cm som der kræves for at man kan prøve den forlystelse, og derfor var det med stor glæde at hun i maj måned fandt ud af at hun var blevet høj nok.

Vi talte lidt om at hun måske næste år var vokset nok til at hun også kunne få lov til at prøve Lynet, men det er så allerede sket i løbet af 2015.

Der var heldigvis lidt overskyet og med truende regn da vi var i Fårup sommerland her i weekenden, så der var ikke meget kø. Derfor kunne vi også prøve Lynet flere gange uden at vi blev trætte af at stå i kø for det. Første tur gik vi faktisk lige ind uden at skulle stoppe op.

Dermed er der ikke flere forlystelser udenfor vandlandet som hun ikke må prøve – den store pige. Næste mål for hende er nu at få lov til at prøve nogle flere forlystelser alene. Eksempelvis har hun allerede udset sig træstammerne som hun må prøve alene når hun bliver 130 cm.

Det er skønt med sådan en stor, dygtig og selvstændig pige.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.