onsdag den 12. august 2015

Velkommen på forsiden

I forbindelse med at vi er ved at bygge nyt hus i Suldrup er vi blevet interviewet til lokalavisen Vores Avis. I går udkom ugens avis med hele familien på forsiden.

Det er nu skønt nok at det ikke var Ekstra Bladet eller BT som vi var på forsiden af, for det er sjældent de positive historier der kommer på forsiden af de aviser.

Vi er selv glade for det billede der er brugt i avisen og det er da en dejlig historie som vi kan være med til at fortælle om naturen, byens tilbud og alt det andet som gør Suldrup til den by som vi ønskede at bygge vores nye hus i.

Du kan se artiklen online på Vores Avis’s hjemmeside her http://vores-avis.dk/vi-har-besluttet-os-for-at-koebe-en-byggegrund-i-suldrup/

Og vil du læse hele avisen hvor du både kan finde os på forsiden og på side 15 findes den her http://ipaper.ipapercms.dk/VoresAvis/Uge332015/

Udover historien om vores byggeri i Suldrup kan du også se mere om arrangementet som Rebild Kommune afholder i samarbejde med Suldrup Lokalråd og andre lokale rundt omkring i kommunen i den kommende weekend.

Rebild Kommunes økonomiudvalg med Borgmester Leon Sebbelin i spidsen åbnede op for bud under mindsteprisen på byggegrunde i store dele af kommunen og budrunden er ved at være slut nu, så for at få de sidste interesserede med afholdes der i weekenden åbent hus / åben byggegrund hvor du kan kigge forbi Suldrup til en kop kaffe og høre hvad de lokale fra Lokalrådet kan fortælle om byen og området.

Udover billederne som er med i avisen har vi modtaget disse billeder som fotograf Gitte Boldt har fotograferet i forbindelse med interviewet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.