torsdag den 18. februar 2016

Gymnastik i Suldrup

I går var der møde i gymnastikudvalget i IK Frem, hvor jeg valte at møde op for at fortælle at jeg ønsker at bidrage som træner for gymnastikholdet fra 1. klasse.Jeg har for efterhånden mange år siden selv gået til springgymnastik, samt været både hjælpetræner og træner for springgymnastikhold.

Med DGI’s lederuddannelse 1 og 2, samt en del andre kurser, har jeg også oparbejdet en del viden omkring springgymnastik, som jeg gerne vil give videre. Nu er spørgsmålet så hvor meget af det jeg kan huske når sæsonen går i gang til næste efterår.

Heldigvis er der god tid til sæsonstart (den nuværende sæson er jo ikke afsluttet endnu), så jeg kan nå at forberede mig godt.

Håbet er at jeg enten i løbet af august eller i starten af september kan komme på noget inspirationskursus, hvor jeg kan få genopfrisket teknikkerne, samt få lidt inspiration til at gå i gang med træningen.

Emilie skal starte i 1. klasse efter sommerferien, så hun kommer til at gå på det hold, så det bliver sjovt at træne hende.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.