mandag den 22. februar 2016

Renovation

Jeg har undret mig noget over hvordan vi skal sortere vores affald efter at vi er flyttet til Rebild Kommune, men vi er ved at have vænnet os til det.

Papir og pap, har i mange år hørt sammen, og vi har puttet pap og papir i samme affaldscontainer mens vi boede i Aalborg Kommune. Det er slut nu. Vi har kun en affaldscontainer til papir.

Derfor har vi været ude og købe en ekstra container til pap, så vi ikke behøver at have en stor bunke pap liggende inde i huset. Den nye container er så lille så den kan være bag i bilen, så vi kan køre vores pap på genbrugsstationen uden at vi behøver at have trailer med. Og det behøver ikke være noget vi kører efter, da vi hver dag kører forbi genbrugsstationen på vej til og fra arbejde, så det er bare at smide containeren ind bag i bilen inden vi kører afsted om morgenen.

Jeg har overvejet om vi skulle have fat i nogen andre containere, eller andre beholdere til andet affald, som elektronik, metal, glas mm., men har ikke fundet på en endelig løsning. Når vi får bygget det nye skur i haven, kan det være at der bliver plads i værkstedet til nogen mindre plastkasser til opbevaring af den type affald.

Når haven begynder at blive klar, er det også planen at der skal være en kompost, så vi kan genbruge frugt, grønt, kaffe osv.

I dag faldt jeg så over 2 nye interessante ting. Første ting er reparationsguiden.dk, som er en del af storskrald. Her er der masser af gode virksomheder som kan anvendes inden for reparation, renovation og lignende.

Den anden ting jeg faldt over i dag var et spørgeskema fra Rebild Kommune vedrørende sortering af affald, så de har også været i gang med at tænke over hvordan man kan sortere mere, og de lejer med tanken om flere containere til affald ved hver borger, så måske jeg slet ikke skal tænke affaldssortering ind i små plastkasser i værkstedet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.