lørdag den 21. juni 2014

Bare tæer i sommervandpytter

I dag har vi været til 1 års fødselsdag hos pigernes kussine Alma, hvilket har været en rigtig hyggelig dag. Da alle voksne på et tidspunkt har siddet længe nok ved bordet, syntes Emilie (den store af vores piger) at det er lidt kedeligt.

For at gøre det lidt sjovere at være 5 år og dermed eneste barn som ikke kun er 1 år, går vi udenfor med bare fødder og nyder at regnen har lavet nogle gode og dejlige vandpytter.Der er noget helt specielt ved vandpytter om sommeren, og noget meget befriende ved at smide skoene og trække godt op i bukserne og gå igennem vandet og glemme at man er voksen.

På vores tur igennem regnen og vandpytterne kom vi forbi landsbyens byskilt og kunne se at her et godt stykke udenfor Aalborg var vi kommet til et specielt sted. Landsbyen hedder Gudumholm og under byskiltet kan vi se at byen er blevet kåret til årets landsby sidste år.


Vi har ikke været nok i landsbyen til at kunne vurdere om titlen er korrekt, men dejligt og idyllisk var der da med både får og heste på markene ved siden af vejen.


Som det kan ses i indlægget er der blevet taget en beslutning om at mine børn godt må være en del af billederne på bloggen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.