fredag den 20. juni 2014

Kan man tillade sig at udstille sine børn online?

Dette første indlæg på bloggen kommer til at handle lidt om mine tanker omkring indholdet af bloggen inden jeg for alvor er kommet i gang.

Jeg vil gerne skrive om hvad der sker i hverdagen, hvad jeg oplever og andre lignende ting, men meget af dette inkluderer min familie.

Fruen kan spørges og hun ønsker at være en del af bloggen, og hun kan selv vurdere om hun vil ”udstilles” eller ej, men det kan børnene ikke.

Hvis jeg spørger om jeg må bruge et billede, vil den store af pigerne helt sikkert sige ja, men hun ved jo ikke hvad det betyder udover at hun kan se billedet på min computer, ligesom hun er vant til. Hun kan af gode grunde ikke forholde sig til at alle andre vil kunne se billedet, og at nogen måske en dag når hun går i skole, vil kunne finde billedet af hende. Det er ikke sikkert at hun til den tid ønsker at alle skal kunne se hvad hun har lavet.

Jeg er selv nået dertil at jeg tror på at vi alligevel bliver overvåget så meget, så vi alligevel ikke kan holde ret meget hemmeligt, og dermed sker der jo ikke ret meget ved at jeg smider billederne online. Gør jeg det ikke, vælger pigerne måske selv at smide dem på Facebook eller hvad der nu er til den tid, når de er gamle nok til at træffe beslutninger om hvilke dele af deres liv der skal deles med alle og hvilke dele der kun skal deles med familien og de nærmeste venner.

Jeg er lidt i vildrede og har holdt mig tilbage, men nu er bloggen kommet i gang, og så må vi se hvad der sker.

Dermed er jeg også et godt stykke fra at have mulighed for at bruge bloggens navn, for man skal være lidt mere sikker i sin sag før man siger. ”Og dermed BASTA!”.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.