onsdag den 25. juni 2014

Mærkelig musiksmag

Hvad er god og dårlig musiksmag? Jeg ved ikke om min smag af musik er god eller dårlig, men mærkelig eller anderledes end de fleste andre er den i hvert fald.På min Spotify playliste er der en blanding af Irks folkemusik med The Dubliners, gammelt dansk med John Mogensen og Bifrost samt noget lidt nyere med Rasmus Seebach og Bikstok Røgsystem.

Jeg kan sagtens lytte til de knapt så talentfulde sangere fra børne MGP, men når det kommer til Voice, X-Faktor, Popstars og hvad de ellers hedder, alle de TV-talentshows så står jeg helt af.

Udover blandingen af genrer på min Spotify playliste kan jeg sagtens lytte til musik fra Pantera men absolut ikke noget Techno.

Der er ikke en rød tråd i musikgenre eller andet. Jeg hører dog oftest dansk musik når jeg selv sætter musikken på, men kan også sagtens lytte til både engelsk, tysk og fransk musik.

Har du en speciel musiksmag og hvad er din yndlingsmusik?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.