torsdag den 26. juni 2014

Forbandede nøgler og myldertrafik

På sådan en ellers meget gennemsnitlig dag hvor jeg var kommet hjemmefra tidligt nok til at undgå trafikkaos gennem Aalborg her til morgen, regnede jeg ikke med at der skulle ske så meget efter arbejde, andet end at aftenen skulle foregå ganske gennemsnitligt med at lave aftensmad, bade piger og putte piger.Sådan gik det ikke helt, for de forbandede nøgler var ikke hoppet ned i lommen og da jeg havde været forbi dagplejen og børnehaven, kørte vi hjem, men kunne ikke komme ind. Nøglerne var ikke i lommen.

Heldigvis var der stadig nogen inde på kontoret (for uden nøgler kunne jeg jo heller ikke komme ind og hente dem), så vi måtte hoppe i bilen igen. Det betød at den tunge trafik jeg lige havde fået kæmpet mig igennem skulle jeg nu igennem en gang til, og en gang til.

Nu er vi så heldigvis kommet hjem, har fået aftensmaden klaret og badet er overstået. Selvom vi skulle ud på en ekstra køretur grundet de forbandede nøgler (eller mit hoved og min glemsomhed), er aftenen gået godt, og vi er blevet tidligere færdige med badet end vi plejer.

Nu er der så lidt tid til leg inden det bliver puttetid.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.