mandag den 23. juni 2014

Børnevenlig Sankt Hans aften?

I aften er det Sankt Hans aften, og der vil blive tændt op i mange bål landet over for at futte hekse af, men hvor børnevenlig er disse Sankt Hans aftener? For det er vel børnene som syntes at det er sjovest med bålet her til aften.

Hjemme hos os er der dog også et par voksne som godt kan lide bålet, og der bliver tændt op året rundt, selv når der er masser af sne i haven, hvor det er hyggeligt at lune kakao over bålet.

Den tid vi har haft børn, har det været sådan at det store lokale bål bliver tændt kl. 21, så hvis at vi gerne vil deltage i festen, bliver vi næsten nødt til at tage en halv fridag i morgen for at pigerne kan få sovet ud.

Vi har derfor valgt Sankt Hans aftenerne fra, og må se hvornår børnene er så gamle så de kan være så sent oppe som det kræver at deltage i Sankt Hans aften.

I stedet har vi herhjemme haft tændt vores eget lille bål i haven, så der kunne fejres Sankt Hans på børnevenlig maner med ristede skumfiduser og Marie kiks.

Bålet fangede ikke interessen så længe, så nu er det slukket og vi kan glæde os over at vi har formået at lave en Sankt Hans uden at stå med meget trætte børn i morgen.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.