søndag den 22. juni 2014

Den gule legeplads

Ved Svenstrup skole er der blevet bygget en parkour legeplads i gule og sorte farver, og deraf navnet den gule legeplads. Underlaget, stativerne, gyngerne og alt det andet er sort, gult eller metalgrå.

Legepladsen er lavet så der er muligheder for leg, næsten uanset alder. Den yngste af pigerne på knapt 1 år syntes at det er sjovt at kravle rundt på de bløde underlag. Der er steder hvor man kan blive snurret rundt, og man kan komme op og gynge i edderkoppegyngen / netgyngen.

Der er et klatretårn hvor man kan klatre op på flere forskellige mere eller mindre besværlige måder, så kroppen og motorikken kan blive udfordret både som nybegynder og som mere øvet.


Man kan øve sig i at gå på line hvor man kun er ca. 10 cm. over jorden, og man kom hoppe en meter op og gå på line når man har øvet sig meget.

Emilie på 5 syntes at det er fantastisk når hun kom komme på den gule legeplads, og man kan se hvordan hun kan og tør mere og mere for hver gang hun er der.
Der er kun en af tingene på legepladsen som skiller sig ud, både hvad angår materialer og farver, så rent visuelt passer den ikke ind, men den er nu sjov at lege med alligevel. Her kan man klatre op igennem nogle reb i forskellige farver, og står der en på jorden, kan det hele blive drejet rundt.Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.