søndag den 29. juni 2014

Urtekram glutefrie Cornflakes


Jeg har lige prøvet Urtekrams glutenfrie Cornflakes, eller C-flakes som de selv kalder dem. Det er helt klart ikke et produkt jeg vil anbefale som erstatning for Kellogs Cornflakes. Hverken smag eller konsistens kommer i nærheden af den rigtige cornflakes, så vil man have Urtekrams cornflakes skal man i hvert fald ikke sammenligne dem med cornflakes.Måske er det også derfor at Urtekram selv kalder deres cornflakes for c-flakes, men når de så alligevel selv laver sammenligningen mellem deres c-flakes og cornflakes, er det vel fordi de har prøvet på at lave rigtige cornflakes.

Urtekrams egen sammenligning mellem Urtekram C-flakes og klassiske cornflakes lyder sådan her: ”Bare fordi man vælger noget fra kan man sagtens vælge noget andet til. For eksempel et sprødt bid og en smag, der passer til hele familien. Vores C-flakes er så tæt på de klassiske cornflakes som du kommer, når du gerne vil undgå både gluten og sukker.”

Normalt køber jeg Änglamark glutefrie cornflakes som jeg syntes er et helt godt alternativ til Kellogs Cornflakes, hvor både smag, farve, facon og konsistens kommer meget tæt på originalen. Der var udsolgt af Änglamark cornflakes og derfor prøvede vi med Urtekrams udgave, men det er nok sidste gang vi køber dem.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.