mandag den 14. juli 2014

5 fantastiske steder at besøge i Nordjylland

Her er mit bud på 5 steder i Nordjylland som er værd at køre efter. Der er helt bestemt også andre steder som kunne have været med, men måske minder det om noget af det andet på listen.

Der er både kendte og mindre kendte steder med på listen over de 5 fantastiske steder man kan besøge i Nordjylland.

Fun Park Hirtshals

Et lille sted ude i skoven hvor der er alverdens forskellige dyr. Her er super hyggeligt og tid til det hele. Der er ingen stress og jag som der ofte er på de mere kendte og populære attraktioner. Du kan være med til at fodre dyrene, du kan smide dig i en hængekøje og slappe af, eller du kan sidde og nyde at børnene hopper rundt på trampoliner.

Der er mulighed for at komme ud og ride på heste, grave efter guld og gå på opdagelse i skoven. Flere steder er der stillet telte op hvor du kan nyde madpakken, eller du kan købe noget mad i parken.

Helt bestemt et besøg værd, og et sted som vi også gerne vil besøge igen i år.

Fårup sommerland

Jeg er vokset op på Djursland, og derfor har jeg som barn og ung brugt Djurs Sommerland når der skulle hygges i et sommerland. Da jeg flyttede til Nordjylland, var sommerland ikke det største hit, men jeg prøvede da Fårup Sommerland alligevel. Både i forbindelse med arbejde men også privat, og det var ok.

Nu hvor vi har fået børn er synet på Fårup Sommerland dog skiftet meget. Fårup Sommerland er blevet et kæmpe hit, og vi har i år købt årskort dertil. Kortene er blevet flittigt brugt, og Emilie elsker alle de vilde rutsjebaner. Ida virker til at hygge sig i barnevognen, og når vi kommer til hoppepuderne, trampolinerne og de andre små forlystelser kan hun jo så også være med.

Voregaard slot

På Voregaard slot bliver der afholdt middelalderfest en gang om året. Her bliver der opstillet boder hvor man kan se tøj som det så ud for mange år siden, du kan købe træmøbler, sværd og alt muligt andet.

Der er shows hvor der bliver redet på heste, kæmpet og festet. Der er mange mennesker, så man skal have tålmodigheden med når man tager til Voregaard slot og middelalderfestival, men selvom man slapper af og tager den med ro, skal man også nok nå rundt og se det hele.

Aalborg Zoo

Der er noget specielt ved at kigge på de store og sjældne dyr som man finder i Aalborg Zoo. Girafferne med deres lange halse går rundt på savannen, mens elefanterne triller rundt i deres bur. Det nye anlæg til løverne er rigtigt flot, og der er rig mulighed for at få en rolig og afslappende dag i Aalborg Zoo.

For børnene bliver der lavet forskellige arrangementer, hvor dyrepasserne på en sjov og underholdende måde fortæller om forskellige dyr.

Du kan også komme rundt i haven og se de forskellige dyr blive fodret. Igennem et tidligere arbejde har jeg været med i Aalborg Zoo hvor jeg har fået lov til at muge ud ved elefanterne, og har været inde ved isbjørnene hvor der skulle gemmes hestekød, som isbjørne så efterfølgende skulle finde. Det var en helt speciel oplevelse

Skagen

Toppen af Jylland og Danmark. Her er Skagen og Grenen, hvor der er noget unikt Danmark. Helt ude på Grenen hvor vandet fra Skagerak og Kategat mødes og bølgerne slår sammen.

Inde i Skagen er der et hyggeligt by og handelsliv, hvor man kan få mange timer til at gå med at kigge, sidde og spise og nyde Danmark.

Der er masser af underholdning for børn, unge og voksne i Skagen om sommeren, så du kommer ikke til at kede dig.Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.