onsdag den 2. juli 2014

Så er der ro

Sikke da en rolig aften… I hvert fald så længe det varer. Kl. 17:30 blev Ida puttet og faldt omgående i søvn, og ca. 18:30 sov Emilie også. Maria arbejder sent i dag, så nu er jeg den eneste vågne i hjemmet.

Det er skønt med helt ro, hvor man kan få slappet af i hovedet, og måske få blogget om noget fornuftigt, eller måske bare få skrevet noget værre sludder da hovedet grundet roen er slået fra.

Inden Emilie faldt i søvn var filmen ”Min søsters børn” blevet sat på for ca. 30 gang i løbet af de sidste 3 måneder, så den er vi ved at kunne udenad. Filmen får lov til at fortsætte da man så ikke behøver at koncentrere sig om det der sker i fjernsynet.

Dette indlæg er så ikke blevet skrevet færdigt før roen er blevet afbrudt af lyden af sutter som rammer gulvet inde hos Ida. Det er hendes måde at fortælle hun er vågen og gerne vil op på. Hvis vi ikke reagerer på lyden af sutterne mod gulvet går der ikke længe før et vræl og et hyl bliver taget i brug for at få opmærksomhed fra mor og far.

Det er en klog lille dame på knapt 1 år.

Men nu er hun jo så oppe og har fået noget at spise, og så skal der leges. Der bliver løbet gennem hele huset med stort smil og strømpebukserne rundt om nakken.

Det bliver vist ikke noget særligt seriøst her til aften, så inden det bliver alt for meget om ingenting vil jeg slutte af.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.