lørdag den 19. juli 2014

Hygge i Fårup sommerland

I dag har vi været i Fårup Sommerland med Maria bror og hans familie. Det var super hyggeligt men meget varmt og gå rundt i sommerlandet og prøve de mange forlystelser.Vi fik ikke prøvet helt så meget som vi plejer, men der var fyldt godt og grundigt op med besøgende i dag, så der var rimeligt lange køer.

Der blev også brugt en del tid i vandlandet så det var lidt nemmere at komme igennem varmen, og med to børn på 1 år, er det heller ikke helt så vildt som når man er alene af sted med en pige på 5 år.

Det var også rigtigt dejligt at vi var flere voksne som kunne blive ved barnevognene når de forskellige forlystelser skulle prøves, og ikke som når vi er alene af sted hvor den ene af os kan gå med Emilie mens den anden skal blive hos Ida.

Til middag var vi på Spisehuset i Fårup Sommerland hvor jeg kunne bestille en glutenfri menu med glutenfri burgerbolle, og pommes frites som blev tilberedt i ren friture, og det virkede som om at de har helt styr på det. En rigtig dejlig oplevelse.

Burgerbollen var absolut ikke god, men hvor er det dejligt at kunne bestille mad sammen med familien, så man ikke skal sidde og spise sin madpakke mens resten bestiller mad. Ja man kan hurtigt komme til at virke meget anderledes, men ikke i Fårup Sommerland.

Fårup Sommerland er et af de steder som jeg har taget med på min liste over 5 fantastiske steder at besøge i Nordjylland.
Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.