torsdag den 10. juli 2014

Touren på TV2 Play

Jeg er helt vild med cykelløb og specielt Tour de France. Tilbage i 1996 brugte jeg cyklen meget da min storebror kørte galt og døde. På cyklen og landevejene var der fred og ro til at bearbejde sorgen over tabet af min bror, og når man så kombinerede det med at Bjarne Riis vandt Touren det år, så var der ligesom sat gang i en passion for cykelløbet.Der har sidenhen været så mange ”skandaler” som de bliver kaldet i cykelverdenen men det er ikke noget som har ændret min overordnede begejstring for cykelløbet.

Det er ikke kun cykelrytterne som drager. Det er også landskabet og specielt kommentatorerne. Der var en gang hvor det var 2XJørgen og den gang var der virkeligt noget ved at lytte til touren. Sidenhen er det blevet lidt sådan at der nu er en kommentator som man kan hade (Rolf) og en som man kan elske(Jørgen) og så ham den ligegyldige midt imellem(Dennis).

Jørgen kommer med den ene gudekommentar efter den anden, og på nogen af disse første etaper hvor der ikke sker særligt meget andet end at de skal køre 200 km og så afgøre det hele på de sidste 300 meter. Det betyder at der ikke er så meget cykelløb at kigge på, og derfor har jeg heller ikke haft så travlt med at kunne se disse etaper de sidste år.

I år hvor der var flettet en brostensetape ind midt i det hele ville jeg gerne kunne følge med og derfor har jeg købt adgang til TV2 Play, og det har jeg absolut ikke fortrudt. Jørgen er i mine ører mens jeg sidder og arbejder, og sker der noget spændende kan jeg altid lige skifte fane og se lidt cykelløb.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.