lørdag den 12. juli 2014

Morgenhygge på terrassen

Der har været meget meget varmt de sidste par dage, ja faktisk så varmt så selvom jeg er mødt ind lige omkring kl. 7, så har der allerede været så varmt så jeg overvejede at droppe kaffen (og der skal meget til før jeg dropper morgenkaffen.)I dag er det weekend, børnene er med mormor og morfar på camping og vi har kunnet sove længe (7:30 er åbenbart blevet sent), så helt frisk op og i bad. Bilen er blevet vasket og er nu klar til at køre ud i sommerlandet (hurra for aircondition), men først skal kaffen nydes på terrassen.

Jeg har for ca. en måned siden bygget en overdækning af vores nordvendte terrasse, og selvom det var hårdt, har det helt bestemt været sliddet værd. Det har ikke kostet mere end 4-5000 kr. at få en terrasse som der nok allerede er brugt over 100 timers hygge med, så omregnet til en timepris er vi allerede under en 50’er, og vi er slet ikke færdige med at nyde terrassen endnu.

Jeg har fået indrettet terrassen så der er et sted at lave mad, der er et sted hvor vi kan sidde og spise og så er der et sted hvor man kan sidde/ligge og slappe af. Her er der også strøm til computeren, så jeg kan sidde her og arbejde lidt en gang i mellem.

Når kaffen er drukket, skal vi en tur til Djursland, hvor vi både skal til Auning og besøge mine forældre, samt til Bønnerup hvor pigerne er på camping med svigerforældrene.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.