lørdag den 5. juli 2014

1 års fødselsdag

I dag er det Ida’s fødselsdag, hurra, hurra, hurraa.
Hun sikkert sig en gave få’, og sine ønsker opfyldt må
Med dejlig chokolade og kage til.

Med en lille sang er vi i gang, og i dag blev vores lille Ida 1 helt år. Dannebrog blev hejst til tops i den store flagstang i haven, og den lille flagstang blev stillet ud til fordøren med flag på.

Dannebrogsflag

Der var flag ude ved vejen, og flag på bordet. Ja Ida skulle fejres i dag. Emilie (den store af pigerne) havde været ude og købe en gave til Ida, en dukke som Emilie syntes var den helt rigtige. Da Ida fik pakket gaven op og så dukken, kunne hun få fat i den, men ikke få den fri. Hun blev helt vild og ville bare have den dukke.

Selvom det kun tog ca. 30 sek. at få dukken fri fra pakken, føltes det som lang tid, for der blev råbt meget og højt fra Ida, som bare gerne ville have den dukke. Da dukken så endeligt var fri, blev den krammet og vugget og krammet igen og igen. En fantastisk gave fra en storesøster til en lillesøster.

For at lave en lidt sundere fødselsdag end en traditionel, blev der lavet en frugtpige, men lidt senere kom der også noget af det lidt usunde i en stor kage. Fødselsdagskagen var ikke glutenfri, så jeg kunne ikke smage på den, men kunne høre på de andre at det var en kage som smagte godt.

Fødselsdagsfrugtpige

Fødselsdagskage

For lige at lave lidt reklame for en webshop hvor jeg har fået rigtig god service, vil jeg gerne nævne OM Flag, hvor jeg har købt den lille flagstang med flag samt det store Dannebrogsflag til flagstangen. Det er helt klart et sted som du kan handle hvis du skal købe flag. Jeg mener at han hed Ole ham jeg talte med, og han var bare god til at fortælle om produkterne,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.