tirsdag den 29. juli 2014

Aftensvømmetur

I går aftes efter aftensmaden besluttede vi os for at køre til Øster Hurup for at bade lidt. Ida fik lov til at sove lidt på turen til stranden, mens Emilie virkede meget frisk og var slet ikke ved at falde i søvn på køreturen.

Vandet var virkeligt behagelig. Slet ikke koldt på nogen måde som det ellers nemt kan føles som når kroppen er opvarmet af sommersolen.

Både Emilie og Ida gik med langt ud i vandet og hyggede sig med vandplask, leg og grin.
Jeg fik selv svømmet lidt, og hvor er der bare noget dejligt ved at svømme i havet. Det er helt anderledes end en svømmetur i svømmehallen.

Efter at vi havde været på stranden kørte vi ind til Øster Hurup for at købe en is, og her stoppede hyggen lidt, for Emilie begyndte at skabe sig. Hun fik smurt sig selv helt ind i isen, som både var i håret, i øjenbrynene, på kinderne, på skuldrene og på hænderne.

Emilie begyndte at gøre dumme ting som hun godt ved er forkerte, og uanset hvad jeg prøvede at gøre var det ikke det rigtige. Jeg endte derfor med at blive sur, og turen som ellers startede som en fantastisk tur blev lidt ødelagt.

Jeg tror at noget af det der skete er en del af den reaktion som kommer fra bedstefars sygdomsperiode og dødsfald, og selvom jeg syntes at vi har gjort alt hvad vi kunne for at tale med Emilie om det, vil det jo også være svært for hende.

Min reaktion med at blive sur hjalp jo nok heller ikke på det, og jeg må prøve at gøre noget mere for Emilie så det bliver nemmere at håndtere tabet af bedstefar.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.