torsdag den 31. juli 2014

Er det forbudt at købe en sort dame?

Hvis det er forbudt at købe en sort dame har jeg vist gjort noget ulovligt i dag, for det er lige det jeg har gjort. 400 kr. stod hun til, men så meget ville jeg ikke give for hende, så fik lidt rabat, og nu er hun min.

Jeg kan gøre med hende hvad jeg vil, så pt. har jeg delt overkroppen fra benene og taget den ene hånd af for at få hende til at passe ind i bilens bagagerum.

Sammen med den sorte dame købte jeg også en hvid man. Mon det også er ulovligt, for så er der dobbelt op på ulovligheder.Det er vist ikke så galt, for det er ikke levende mennesker jeg har købt, men derimod mannequiner. En mand og en dame, som skal bruges når der skal skydes produktbilleder.

Jeg havde set nogle sorte damemannequiner som var sat til salg, så ville ind og kigge på dem. Det viste sig at der også var en herre mannequin som havde armene ind til kroppen. Den herre mannequin vi har haft indtil nu har armene ud til siden og vores fotograf syntes at det er lidt irriterende, så når der nu var en billig mand, kunne han da også lige komme med i handlen.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.