onsdag den 16. juli 2014

Motorvejskørsel

Min far er meget syg af kræft, ja faktisk så syg så lægerne ikke kan gøre mere. Han kan stort set ingenting mere, så det er rigtigt hårdt for min mor.

Hvis han bliver tørstig på et tidspunkt hvor han ikke er oppe og det kun er min mor som er hos ham, kan han kun få noget at drikke med sugerør, for min man kan ikke alene hjælpe ham op og sidde.

Det betyder at der er en del besøg af hjemmeplejen, men de kommer jo ikke nødvendigvis der hvor min far har lysten til vand eller behovet til et toiletbesøg.

Jeg har derfor været på besøg hos mine forældre hver dag det sidste stykke tid, og med ca. 100 km hver vej hvor størstedelen er på motorvej, er det blevet til en del motorvejskørsel det sidste stykke tid.

Selvom det er hårdt at se min far så svag, er jeg dog slet ikke i tvivl om at det er det rigtige for både mig, min far og min mor at jeg kører de mange km på motorvejen hver dag.

Efter at have set ham i dag, har jeg ikke helt det samme behov, og jeg tror at jeg for at passe lidt på mig selv og vores familie bliver hjemme i morgen, så det kun er arbejde og familie.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.