fredag den 4. juli 2014

Græs på altanen

En af mine kammerater har i dag modtaget brev fra udlejerne af det kollegieværelse som han bor til leje i. Udlejeren skriver at han skal fjerne græsset fra altanen.Man må da godt nok heller ikke skille sig ud. Alt skal være snore lige. Det skal være ens og pakket korrekt ind. FUCK det.

Jeg hader at der skal være så meget ensartethed og at alle der bare træder lidt ved siden af skal jordes. Jeg gider ikke sure udlejere som vil bestemme at de hele skal se ens ud, eller stormagasiner som mener at tøjet kun kan være på denne ene måde, hvorefter alle andre hopper med på den fordi de er bange for at blive hægtet af.

Men hvorfor er vi sådan, for det er jo ikke kun de små butikker der danser efter de store, det er jo også eleverne i folkeskolen der alle vil have den samme t-shirt som den populære pige i klassen. Det er også naboerne som ikke kan stå tilbage for hinanden, så når den ene på vejen køber en ny smart plæneklipper eller lignende skal resten da følge med, og i fællesskab skal vi så også bestemme at ALLE på vejen skal have ligusterhæk, og den skal klippes i 160 cm højde, for det skal jo se ”nydeligt” og ens ud.

Jeg får lyst til at købe en stor omgang rød, blå og hvid spraymaling når jeg ser sådanne områder, og så bare gå i gang med at ændre på hækkenes udseende, men omvendt hvad skal jeg da også blande mig i det for? Bare fordi jeg ikke kan holde det ud, betyder det jo ikke at alle skal leve efter det samme system eller mangel på samme som mig.

Men tilbage til altanen. Jeg syntes at det er ganske uskyldigt og fornuftigt at etablere en lille græsplæne på altanen. Måske er det ikke godt for betonen, men det er jeg ikke så klog på. Er det fordi en altan af beton ikke kan tåle at der er fugtig jord og græs på, ville det nok være muligt at finde en løsning, og ikke bare forbyde det samt true med udsmidning.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.