søndag den 3. august 2014

God rødvin

Hvad skal der til for at en rødvin er en god vin? Jeg ved ikke ret meget andet om vin end at jeg godt kan lide en del rødvin, men bestemt ikke alt rødvin.Men hvad der skal til for at jeg kan lide vinen og hvilke vine jeg ikke kan lide, har jeg ingen idé om før de er skænket. Det har ikke noget med prisen for vinen at gøre, for jeg er blevet præsenteret for dyre rødvine som jeg absolut ikke kunne fordrage, men jeg har også prøvet dyre rødvine som smagte rigtigt godt.

For det meste når jeg kigger efter vin i forretningerne kigger jeg derfor efter noget som jeg kan forholde mig til, men som højst sandsynligt ikke har noget at gøre med smagen på vinen. Jeg kigger på prisen og på udseendet af flaske og etiket.

Når man nu ikke kan se på flasken om man kan lide vinen, kan man jo lige så godt købe noget som er pænt at kigge på, og jeg vælger altid blandt de billigste vine, så det ikke er så galt hvis nu at jeg ikke skulle kunne lide vinen.

Sidst jeg var ude for at købe vin købte jeg blandt andet denne 3 liters papvin. Her var der ikke noget med udseendet, men denne blev valgt udelukkende på prisen. 3 liter vin for under 100 kr. er en fin pris, og da jeg så tog hul på vinen, fandt jeg jo ud af at det lige var min smag.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.