lørdag den 16. august 2014

Blæsevejr på stranden

I vejrudsigten havde de til i dag lovet at vinden ville komme og lidt tid efter vinden ville regnen så følge med. Derfor var planen at vi skulle hygge lidt i sommerhuset inden vi ville gå en tur på stranden med en drage.

Emilie elsker hendes drage men vi er sjældent gode til at få den brugt og hjemme i haven er det ikke så sjovt at flyve med drage som på større pladser hvor der er godt med vind.Det var rigtigt hyggeligt på stranden og dragen fløj flot, men var lidt svær at styre når vinden skiftede retning.Nede på stranden så vi denne fine lille hugorm som prøvede på at komme op af klitternes sand.På vej hjem fra stranden gik vi forbi en legeplads hvor der blev klatret, hoppet, sejlet og leget. Efter legepladsen var det tid til middagsmad, og herefter var Ida træt og skulle sove til middag. Jeg blev hjemme med Ida så jeg fik en lur på sofaen.

Maria og Emilie gik op til Team Aktiv hvor man kunne lave alverdens forskellige kreative ting. Emilie lavede nogle fine figurer med farverige kugler og hun malede en kasse som tingene kunne være i.

Da Ida vågnede var vi klar til at gå op til badeland og mødes med Maria og Emilie. Regnen var kommet nu, så det var på med regnjakke og regnslag på barnevognen. Jeg glemte bare lige tasken med badetøj, så jeg måtte ud i regnen igen, og selvom jeg havde regnjakken på nåede jeg at blive godt våd.

Efter turen i badelandet hentede jeg bilen og så kørte vi på Mac Donalds i Hjørring hvor jeg fik et par glutenfrie burgere.Da vi kom hjem fra Hjørring ville Emilie gerne lære at spille kort så vi gik i gang med at spille 31 med hende. Hun vandt de fleste spil men havde lidt svært ved at forstå spillet. Vi må øve noget mere med hende så hun kan blive god til det.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.