tirsdag den 26. august 2014

Blazzeo ProFoca 1000 fotolampe

Vi har i dag været på kundebesøg hos boynq.dk hvor vi snakkede strategi for det næste stykke tid. Der kommer snart nye produkter på shoppen, både fordi Apple og Sony kommer med nye smartphones, og derfor kommer der tilbehør til dem, men også fordi der er nye produkter på vej.

Det bliver meget indenfor de samme produkttyper som der allerede bliver solgt nu på webshoppen, så der bliver noget mere indenfor batteribank, højttaler og lignende.

For år tilbage fotograferede de selv deres produkter derude og derfor har de noget forskelligt fotoudstyr stående. De bruger det ikke mere, og derfor står det lidt i vejen for dem. Vi fik lov til at låne en fotobox med hjem som vi vil prøve at bruge når vi skal lave produktbilleder næste gang.

Der var også en fin fotolampe med navnet Blazzeo ProFoca 1000 som jeg har prøvet at søge lidt på. Jeg har fundet en spansk blog som for 2 år siden har skrevet om lampen som kunne købes til under 70 Euro, mens jeg et andet sted kan finde den til ca. 200 USD uden skærm, så det er jo vidt forskellige priser.Jeg vil derfor gerne høre hvis der er nogen som kender til lampen, kvaliteten af den og prisen for den.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.