fredag den 15. august 2014

Nyt outfit

Som nævnt tidligere ville der komme noget om indkøbet af tøjet fra Metropol i Hjørring, og jeg syntes selv at jeg har fået meget tøj uden at skulle betale meget for det.

Det var ikke planen at vi skulle købe tøj på turen til Metropol, men med de gode tilbud var det svært at lade være.

Det der blev købt var

1 Jacks jakke som jeg normalt ikke ville have købt, men da den kun kostede 50 kr., tænkte jeg at den jo kunne bruges nogen gange, og så var det en billig jakke.Efter jakken kiggede jeg på skjorter hvor jeg fandt 2 stribede Jacks skjorter med korte ærmer samt en ternet Jacks skjorte med lange ærmer. Jeg syntes at det er svært at finde stribede skjorter med korte ærmer uden at det er dyre skjorter. De fleste billige kortærmede skjorter har store tern, og det kan også være fint nok, men når man næsten kun har dem, og syntes at skjorter med tynde striber er lidt finere, er det dejligt når man endeligt finder nogen billige skjorter med korte ærmer og striber. Skjorterne kostede 150 kr. pr. stk.Da jeg havde fundet skjorterne kiggede jeg på blazerjakker og fine sorte bukser. Jeg fandt en It’s blazerjakke i min størrelse til kun 100 kr. Der var desværre ikke nogen bukser, men dem har jeg alligevel også en stor del af i forvejen, men kunne man have fået et eller flere ekstra par til kun 100 kr. ville det have været et godt køb.Jeg kiggede også på et bord med jeans til 50 kr., men kunne ikke finde nogen i min størrelse, så det blev ikke til indkøb af jeans i denne omgang.

Da jeg kom op til kassen og var klar til at skulle betale for tøjet, stod der nogen brune Lindbergh sko med lange spidse snuder. Der var et par i min størrelse, og her var prisen også kun 100 kr. Mens jeg prøvede skoene blev der stillet et par Bjørn Borg futsko hen ved siden af de andre sko på tilbud, og disse futsko var også i min størrelse. Prisen her var også 100 kr., så Bjørn Borg futskoene blev jeg også nødt til at købe.
Alt i alt blev til indkøb for 800, men jeg kom til at betale 850 da jeg ikke havde regnet efter og glemte at kigge på bonen. Da vi kom tilbage til Skallerup Klit Feriecenter og jeg kiggede på bonen kunne jeg se at jakken til 50 kr. var slået ind til 100 kr.

I alt har jeg sparet over 4000 kr. i forhold til hvis jeg skulle have købt alle tingene til normalpris, men havde tøjet ikke været på tilbud havde jeg heller ikke købt det hele.

Med de skjorter og shorts jeg købte tidligere på ugen har jeg fået masser af tøj i denne ferie, og det bliver spændende at se hvordan vi får plads til alt det ekstra tøj som vi skal have med hjem.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.