onsdag den 20. august 2014

Hverdag igen

I denne uge er Maria begyndt at arbejde igen efter hendes ferie, hvilket betyder at det nu er helt normal hverdag igen med aftenvagter 2 gange om ugen, og dermed 2 aftener om ugen hvor jeg er alene hjemme med pigerne.

Det kan både være hyggeligt og hårdt at være alene hjemme med to piger.

Når vi kommer hjem kan vi starte med at rydde op. På mystisk vis hjælper det ikke at jeg sørger for at der er ryddet op inden jeg tager af sted om morgenen. Når der så er ryddet op skal vi hurtigt i gang med at lave mad, for vi er først hjemme omkring kl. 17, og inden oprydningen er overstået er klokken ved at være 17:30 og så er Ida ved at være meget sulten.

Efter aftensmaden er der normalt tid til et bad, men i dag mente Emilie at hun var ved at blive syg og havde ondt i maven, så vi sprang badet over og puttede hende i stedet med en godnathistorie.

Herefter blev Ida puttet og det blev tid til at finde computeren frem for at blogge lidt.

Emilie fortrød vist at hun var blevet så syg at hun ikke kunne komme i bad, og det var lidt kedeligt at ligge i sengen så tidligt, men når man har valgt at man er syg herhjemme, ja så er man syg og så må man passe sin seng.

I morgen skal jeg på kundebesøg hele dagen hvor en ny webshop skal gøres køreklar. Jeg ved ikke hvor langt kunden er, da han selv har villet starte det op, men nu ville han så gerne have hjælp med at blive færdig.

Webshoppen skal være færdig inden 1. september, og kunden mente selv at vi kunne nå det sidste på en enkelt dag, så det bliver spændende at se hvor langt vi er og hvor meget der mangler når jeg møder ind i morgen tidligt.

Det er en spændende og anderledes webshop hvor du ikke kan købe særligt mange standardvarer. De fleste af de produkter som du kommer til at kunne købe på webshoppen er nogen som du selv bygger i webshoppen inden bestillingen.

Jeg skal nok komme tilbage med navnet til webshoppen så snart den er live.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.